Euro Business poslovni imenik

Da li je moguće da jedna firma ima Internet prezentaciju BESPLATNO?

Da se podsetimo fiksni godišnji troškovi jednog web sajta (hosting: 20-60 evra, registracija .rs domena: 1800 dinara) ponekad nekoliko puta premašuju taj iznos. Najjeftiniji statični sajtovi (gde samo dizajner može menjati sadržaj) dizajnirani pomoću besplatnih šablona koštaju od oko 200 evra pa naviše. Dinamični satovi (gde vi menjate, brišete, dodajete sadržaj posle kratke obuke) se kreću oko 300-400 evra. Za one sa dubljim džepom i izgrađenim imidžom su unukatno dizajnirani i programirani sajtovi čija cena -razume se- iznosi nekoliko puta više.

Pre nego se uplašite i odustanete od web sajta (koji je ipak nezaobilazan i još uvek najefektivniji i najjeftiniji način reklamiranja firme) ponudićemo Vam jedno jeftino - a profesionalno - rešenje.

Nudimo Vam (dinamičnu) prezentaciju firme od 5 stranica BESPLATNO. Ako ste zainteresovani postoji mogućnost i da Vam organizijemo, osmislimo i vodimo Google reklamnu kampanju (Google Adwords) i praćenje statistike posećenosti Vaše prezentacije (Google Analytics).

Ako već imate sopstveni sajt, imamo rešenje i za vas. Registrujte se u poslovni imenik i u odgovarajuće polje unesite Vašu web adresu i dodajte sliku (print screen) Vašeg sajta. Preko nas će lakše naći Vaš websajt a pored toga Vam možemo uraditi i pomenutu Google reklamnu kampanju.

Pomoći ćemo Vam da Vas kupci/klijenti nađu, a ostalo je vć na Vama.

O samoj prezentaciji nešto više u nastavku ispod:

Zamišljen da pospeši poslovnu saradnju u regionu (po mogućnosti izvoz proizvoda i usluga naših firmi u zemlje u okruženju), ovaj online poslovni imenik ili katalog je najekonomičniji način reklamiranja firmi. Po obimu prevazilazi granice uobičajenih poslovnih imenika, pre bi se mogao nazvati Internet prezentacijom.

U prvoj fazi je planiran poslovni imenik na. rs domenu u okviru nacionalnih granica. U drugoj fazi je planiran sajt na .hu domenu i na mađarskom jeziku usmeren ka potencijalnim interesantima iz Republike Mađarske. To zapravo znači da bi se firme u ovom poslovnom imeniku (za istu cenu) predstavile pred domaćim i inostranim tržištem istovremeno.

poslovni imenik o nama

Firme se prezentuju na najmanje pet web stranica:
*O NAMA (sadrži kratak opis i istorijat firme, nekoliko slika o preduzeću, ključne reči vezane za delatnost (za Google pretraživač), ključne podatke o organizaciji, komercijalne i kontakt informacije)
Pogledaj na slici

*PREZENTACIJA (na stranicu ovu je moguće postaviti više slika o firmi, "print screan" websajta (ako ga firma poseduje), video materijal (opciono), osim toga i tu ima standarnih, ključnih podataka o preduzeću, komercijalnih i kontakt informacija kao i na prethodnoj uvodnoj stranici)
Pogledaj na slici

poslovni imenik prezentacija

poslovni imenik proizvodi

*PROIZVODI/USLUGE (na ovoj stranici se nalaze slike sa nazivom i kratkim opisom proizvoda ili usluga preduzeća. I tu se može istaći dodatna prednost ove prezentacije, a to je da vlasnik zapravo dobija dinamičnu prezentaciju ili Content Management Sistem (CMS) bez dodatnih troškova.To znači da se proizvodi i usluge mogu dodavati, menjati, brisati po želji od strane vlasnika.
Potrebno je samo sa dobijenom lozinkom ulogovati se na stranicu administracije prezentacije i izvršiti potrebne izmene.)
Pogledaj na slici

*KONTAKT (kontakt informacije sa automatizovanim responderom koji automatski šalje mejl na adresu interesenta a ujedno i javlja vlasniku prezentacije interesovanje sa osnovnim podacima posetioca. Te iste podatke zatim stavlja u bazu na sajtu radi mogućnosti dalje obrade i arhiviranja).
Pogledaj na slici

poslovni imenik kontaktView Larger Map

Prezentacija nudi i mogućnost ubacivanja Google mape sa lokacijom preduzeća.

I konačno, kontakt stranica prezentacije je automatizovana i prosleđuje podatke interesanata u bazu radi dalje obrade i pretrage i takođe im automatski šalje zahvalnicu za interesovanje a vlasniku prezentacije obaveštenje o interesovanju sa podacima posetioca.

 

 

Registrujte svoje preduzeće za Euro Business poslovni imenik sada BESPLATNO

Ovde

Za detaljnije informacije kontaktirajte nas

Ovde
Web dizajn, web design, Izrada web sajtova, web prezentacije, web shop, Internet prodavnice, Firme Srbije, Poslovni imenik, Poslovni katalog, Žute strane Srbija
Copyright © Eurosite Web solutions